Nieuw initiatief van U Digital: YOP

Nieuw initiatief van U Digital: YOP

Met trots presenteert U Digital een nieuw initiatief: YOP. YOP is de groeiversneller voor iedere Young Online Professional. Met YOP bieden wij een oplossing voor 3 veelvoorkomende situaties:

-YOP daily: Bent u op zoek naar een online marketeer, maar vindt u geen geschikte kandidaat? Of bent u zelf een werkzoekende online marketeer die over te weinig werkervaring beschikt?

-YOP weekly: Heeft u een online marketeer in dienst en wilt u graag dat hij/zij zich snel verder ontwikkelt? Of bent u zelf een online marketeer die zich meer wilt verdiepen in zijn/haar vakgebied?

-YOP monthly: Heeft u een online marketeer in dienst, maar heeft hij/zij geen collega’s om inhoudelijk mee te sparren? Of bent u zelf een online marketeer die graag op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen?

Wil je ook een keer kennismaken met YOP? Neem contact met ons op via het contactformulier en dan hoor je spoedig van ons.

“In de praktijk is gebleken dat er een tekort is aan ervaren online marketeers. Door de kennis en ervaring van een team van online specialisten te combineren met de ambitie van een Young Online Professional, bieden wij met YOP de oplossing voor de huidige arbeidsmarkt. Wij zijn ervan overtuigd dat dit initiatief de gewenste schakel is tussen het bedrijfsleven en afgestudeerden met weinig werkervaring.” – Rosalie Teurlings | HRM Manager U Digital