Shape for yop
Shape for yop

WAAROM YOP MASTERCLASS?

We hebben gemerkt dat er in de praktijk behoefte is om op maandelijkse basis online kennis te vergroten en inhoudelijk te sparren met collega’s uit andere branches. Om daarop in te spelen hebben we Young Online Professional (YOP) Masterclasses ontwikkeld.

Je volgt een specifiek trainingsprogramma dat aansluit op jouw eigen ervaringsniveau en behoefte. Eén keer per maand kom je met branchegenoten fysiek bij elkaar om kennis op te doen, deze toe te passen, te sparren en praktijkervaringen te delen.

De masterclasses kennen een logische opbouw en hebben een hands-on karakter. Je past de opgedane kennis direct toe op jouw organisatie.

De onderwerpen die we behandelen zijn: Customer Journey, Data en Meten, Search Marketing, Display en Video, Social, E-mail Marketing, Conversie Optimalisatie, Predictive Marketing en Marketing Automation.

Door de maximale groepsgrootte van 5 deelnemers is er voldoende tijd voor 1 op 1 begeleiding zodat we jouw eigen ideeën kunnen versterken met de kennis en ervaring die we als bureau hebben opgedaan.

Het jaarprogramma wordt op een vaste dag in de maand ingepland; deze dag wordt in samenspraak met de groep bepaald. De trainingsdag start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Voor een lunch wordt gezorgd.

De investering om deel te nemen aan het YOP Masterclass jaartraject bedraagt € 300,- per maand.

Heb je interesse? Dan nodigen wij je graag uit voor een YOP Masterclass Proefdag om nader kennis te maken. Tijdens deze dag kan jij ons ervaren als trainingspartner en bepalen of het jaarprogramma voor jou en jouw organisatie van toegevoegde waarde is.

Erkend NIMA diploma

Als NIMA Education Partner biedt YOP uitgebreide online marketing trainingen aan. NIMA is dé erkenning voor online marketing professionals. Door het volgen van onze YOP masterclasses kun jij je marketing kennis en vaardigheden verbeteren en hierdoor betere resultaten behalen voor jouw organisatie.

NIMA ondersteunt marketeers tijdens hun loopbaan bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Door jezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van online marketing, communicatie en/ of sales kun je bij NIMA punten verkrijgen bij het afronden van cursussen en trainingen. NIMA diploma’s zijn officiële, internationaal erkende diploma’s.

Door het afronden van het YOP masterclass traject kun je aantonen dat je intensief bezig bent met zelfontwikkeling en dat je ruime kennis hebt op het gebied van online marketing.

YOP IN
CIJFERS:

  • 0Young Online Proffesionals die jou voorgingen!
  • 15Aantal trainingen gevolgd.
  • 10Verschillende trainingen gegeven aan YOP groepen.
YOP IN CIJFERS

THEMA'S YOP MASTERCLASSES:

WAT ZEGGEN VOORGAANDE YOP’eRS
?