WAT IS YOP?

YOP staat voor Young Online Professional en dat is wat jij natuurlijk al bent. Maar je wilt de online kennis van jou en je bedrijf blijven ontwikkelen. In de YOP Masterclass wordt er kennis en ervaring gedeeld door onze in-house specialisten. Ook ga je sparren met andere Young Online Professionals (YOP’ers). Daardoor kun jij resultaatgericht aan de slag gaan binnen jouw bedrijf!

WIE ZIJN WIJ:

U Digital is een online marketing strategie bureau gevestigd in Eindhoven. Door onze kennis en ervaring in te zetten, helpen wij opdrachtgevers kritisch te kijken naar de customer journey van hun klanten. Dit doen we al meer dan 7 jaar. Met een team van 30 specialisten verhogen wij conversie, verzamelen we leads en versterken we jouw brand. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van predictive marketing en vinden we het super leuk om trainingen te geven over online, e-mail en contentmarketing!

WAAROM YOP?

We hebben gemerkt dat er in de praktijk behoefte is om op maandelijkse basis online kennis te vergroten en inhoudelijk te sparren met collega’s uit andere branches. Om daarop in te spelen hebben we Young Online Professional (YOP) Masterclasses ontwikkeld.

Met persoonlijke aandacht en een hands-on mentaliteit helpen wij jou je online kennis verder te ontwikkelen en online doelen te behalen. Daarmee ontwikkel je je nog meer als een Young Online Professional. Dat wat je bij ons leert, breng je direct in praktijk binnen jouw organisatie.

ONZE DIGITALEEXPERTS.

SALES MANAGER TRAY REHATA
ACCOUNT & SALES MANAGER Reinier REINIER TALSMA
ONDERWIJSKUNDIGE Sam Engel SAM ENGEL
TRAINER Baran Duman BARAN DUMAN
TRAINER SABRINA DE BRUIJN
TRAINER Thomas Van Zeelst THOMAS VAN ZEELST
TRAINER Roel ROEL VAN HINTHUM
TRAINER Diede Coppens DIEDE COPPENS
TRAINER Roy Claassen ROY CLAASSEN
TRAINER Vivian VIVIAN FRENKEN