WAT IS YOP?

YOP staat voor Young Online Professional en dat is wat jij natuurlijk al bent. Maar je wilt de online kennis van jou en je bedrijf blijven ontwikkelen. In de YOP Masterclass wordt er kennis en ervaring gedeeld door onze in-house specialisten. Ook ga je sparren met andere Young Online Professionals (YOP’ers). Daardoor kun jij resultaatgericht aan de slag gaan binnen jouw bedrijf!

WIE ZIJN WIJ:

YOP is een initiatief van U Digital, het strategie en marketing bureau uit Eindhoven. Met een team van 30 specialisten werken we aan het online succes van onze klanten. Wat onze academy uniek maakt is dat we onze eigen specialisten kunnen inzetten voor verschillende onderwerpen zoals online, e-mail en contentmarketing!

In het YOP Masterclass jaarprogramma kom je maandelijks bij elkaar met ambitieuze (online) marketeers en worden diverse thema’s voor jouw organisatie verder  uitgediept.

Wil jij voor jouw organisatie de beste resultaten behalen op online marketing gebied, maar mis je bepaalde online kennis en gelijkwaardige sparringpartners?

We zijn actief in de regio’s rondom Eindhoven, Arnhem en Utrecht. Dat scheelt aanmerkelijk in de reistijd van en naar de lesbijeenkomsten. Maak alvast kennis met één van onze opleidingsadviseurs in de chatbox

WAAROM YOP?

We hebben gemerkt dat er in de praktijk behoefte is om op maandelijkse basis online kennis te vergroten en inhoudelijk te sparren met collega’s uit andere branches. Om daarop in te spelen hebben we Young Online Professional (YOP) Masterclasses ontwikkeld.

Met persoonlijke aandacht en een hands-on mentaliteit helpen wij jou je online kennis verder te ontwikkelen en online doelen te behalen. Daarmee ontwikkel je je nog meer als een Young Online Professional. Dat wat je bij ons leert, breng je direct in praktijk binnen jouw organisatie.

maatregelen rondom corona
Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij YOP nemen we de maatregelen rondom het coronavirus serieus, maar onze trainingen in Eindhoven, Utrecht en Arnhem gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de fysieke variant of de digitale variant. Vraag onze opleidingsadviseurs naar de mogelijkheden

ONZE DIGITALEEXPERTS.

OPLEIDINGSADVISEUR TRAY REHATTA
ACCOUNT & SALES MANAGER REINIER TALSMA
OPLEIDINGSADVISEUR BRAM HENDRIKS
TRAINER - SEA BAS WILLEMS
TRAINER - SEA SABRINA DE BRUIJN
TRAINER - E-MAILMARKETING VERA DE BRESSER
TRAINER - CRM ELKE HOOGENBOOM
Trainer - CDP / CRO JASMIJN SANDERS
TRAINER - SEO ERIC WATERSCHOOT