YOP-groep rondt Masterclass succesvol af!

YOP-groep rondt Masterclass succesvol af!

Van harte gefeliciteerd aan opnieuw een Yop-groep die afgelopen week (13 april) de Masterclass succesvol heeft afgerond. Het afgelopen jaar hebben de deelnemers 12 online marketing trainingen gevolgd, waarvan elke training gericht was op een ander specifiek marketingonderdeel. Door het volgen van de YOP Masterclass kunnen de deelnemers de opgedane kennis toepassen op het bedrijf waar ze werkzaam zijn, om zo betere resultaten te kunnen leveren.

De groep deelnemers van deze Masterclass bestond uit enthousiaste en leergierige online marketeers van Cotton Ball Lights, TOPS WTW-filters, Mitari, Farm Trans en Delaware. Met het behalen van de Masterclass hebben wij de deelnemers geholpen met het vergroten van hun online kennis én hebben zij inhoudelijk kunnen sparren met collega’s uit andere branches. Kortom: ze hebben zich verder kunnen ontwikkelen als online marketeer!

Zou jij ook graag willen weten hoe YOP kan bijdragen om jouw ontwikkeling als online marketeer te bevorderen? Download dan onze gratis Whitepaper of meld je aan voor de YOP proefdag.