Nieuwe YOP groep gestart

Nieuwe YOP groep gestart

Nu we 2020 al weer enige tijd achter de rug hebben, is YOP al weer volop actief! Aan het begin van deze maand is er weer een nieuwe groep gestart met de YOP Masterclass in Eindhoven. De groep bestaat uit ambitieuze marketeers van BPM, Techno-group, Van Thiel Optimaal, Saval en Huvema. Zij zullen zich het komende jaar gaan verdiepen in verschillende online marketing aspecten.

 Inmiddels hebben zij de eerste training – Customer journey en het ontdekken van de funnel van jouw klant – achter de rug. Het aankomende jaar zullen zij zich nog verder gaan verdiepen in andere online marketing experises, zoals het opzetten van Google Analytics, e-mailmarketing en het opzetten van relevante campagnes en website optimalisatie door middel van Datatrics. Omdat wij werken met relatief kleine groepen, kan elke training ingesteld worden op de branche of organisatie waar de deelnemers werkzaam zijn.

Ben jij ook benieuwd wat YOP kan betekenen voor jou of jouw organisatie? Bekijk dan eens de proefdag of neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs.