Onze eerste YOP proefdag!

Onze eerste YOP proefdag!

Met trots kunnen we mededelen dat onze allereerste YOP proefdag erop zit! Op donderdag 8 november hebben we diverse online marketeers kennis laten maken met onze unieke maandelijkse YOP masterclass. De online marketeers zijn ieder werkzaam voor theaters uit de regio.

Tijdens de workshop fungeerde ons kantoor als het kennistheater voor de deelnemers. Met een flinke dosis enthousiasme hebben ze zich gestort op de customer journey van hun organisatie. En met succes! Door het delen van kennis en het toepassen van onze ervaringen hebben alle deelnemers een waardevolle stap in de kennis van online marketing kunnen zetten. Wij zijn dan ook erg blij met de positieve reacties van de groep!

“Het is goed om kritisch te kijken naar de klantreis van de organisatie en de effectiviteit van de wijze waarop je tijd en budget inzet. Daarnaast is het erg zinvol om met collega’s uit dezelfde branche te sparren en zo ervaringen op structurele basis te delen.”

Wil je ook een keer kennismaken met YOP? Neem contact met ons op via het contactformulier en dan hoor je spoedig van ons.