Waarom de YOP privé training GA4 volgen?

Juli 2023 stop Universal Analytics

Over enkele maanden moet je over naar GA4 om het gedrag van jouw bezoekers te kunnen meten. Universal Analytics slaat op dat moment geen data meer op. Het is belangrijk om ruim van tevoren over te stappen en zowel op Universal Analytics als op GA4 je data verzamelen! Het liefst 12 maanden lang om te leren en de verschillen in data te ontdekken gedurende een jaar.

Krijg een duidelijker beeld van de customer journey en mogelijkheden om deze te verbeteren

GA4 is erom bekend dat het beter in staat is om de customer journey goed in beeld te brengen. In Universal Analytics wordt een enkele persoon die verschillende apparaten bezoekt standaard geteld als meerdere gebruikers. In GA4 wordt dit probleem opgelost. In de training leer je hoe je dit moet inrichten en hier waardevolle informatie uit kan halen.

Krijg betere inzichten in de resultaten van jouw marketingcampagnes en mogelijkheden om de campagnes te optimaliseren.

GA4 verrijkt jouw gegevens automatisch door geavanceerde machine learning modellen op uw dataset toe te passen en het toekomstige gedrag van uw gebruikers te voorspellen. Op deze manier leer je meer over jouw klanten en hun gedrag op jouw website.

Met GA4 ben je beter in staat om de privacy van jouw bezoekers te beschermen en naar wens in te richten.

Het is als marketeer belangrijk om zorgvuldig om te gaan met klantdata die je verzamelt en te voldoen aan de richtlijnen. Met GA4 ben je hier toe beter in staat. Zo wordt in GA4 bijvoorbeeld geen IP adres meer opgeslagen van gebruikers en wordt bezoekersdata alleen opgeslagen in Europese datacentra. In de GA4 privé training leer je hoe je de privacy van jouw bezoekers het best kunt beschermen zonder concessies te doen aan de inzichten die belangrijk voor jou zijn.
Shape for yop
Shape for yop

PRAKTISCHE DETAILS GA4 Training:

De dag start om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Voor de GA4 training inclusief heerlijke lunch op het dynamische Strijp-S vragen we een vergoeding van € 599,-. Indien je met meerdere personen van één bedrijf de training wilt volgen zijn de kosten voor iedere volgende deelnemer € 249,- extra.

Belangrijk: Omdat het een privé training is werken we bij voorkeur in jouw eigen GA4 account. Hier leer jij het meest van en maakt de training super relevant. Mocht je GA4 nog niet hebben geconfigureerd dan doen we dit gratis voorafgaand aan de training.

De training vindt plaats bij YOP in het Klokgebouw 274 te Eindhoven. In overleg kan de training  ook online of op locatie gegevens worden.

Aanmelden:

Onderwerpen GA4 training:

WAT ZEGGEN VOORGAANDE YOP’eRS
?