Gefeliciteerd aan alweer een YOP groep voor het behalen van het YOP masterclass certificaat

Gefeliciteerd aan alweer een YOP groep voor het behalen van het YOP masterclass certificaat

Afgelopen maand heeft alweer een YOP groep het certificaat mogen ontvangen voor het succesvol afronden van de YOP masterclasses jaar 1. De groep bestond uit werknemers van Lease 2.0, Van der Stappen, Intemo en PR beheer. Een erg diverse groep waardoor ze konden leren van de verschillende branches. De groep heeft 12 trainingen afgerond die gericht waren op verschillende marketing aspecten, waardoor ze zich nu Young Online Professional mogen noemen.

Marieke Boot, Marketing- en Communicatiemedewerker bij PR Beheer, ‘Een jaar lang heb ik met een aantal medecursisten iedere maand een YOP masterclass gevolgd. Het heeft mijn kennis over online marketing enorm doen toenemen en ik wil graag alle trainers hiervoor bedanken. De masterclasses zijn zeker een aanrader voor iedereen die meer wil weten over online marketing en hoe je deze efficiënt in kunt zetten bij je eigen bedrijf’.

De kennis die de deelnemers op hebben gedaan tijdens de diverse trainingen kunnen ze toepassen op het bedrijf waar ze werkzaam zijn om zo betere resultaten te kunnen leveren. Na het afronden van jaar 1 is het mogelijk om de masterclasses van jaar 2 te gaan volgen. Wil je liever een training volgen over een specifiek onderwerp? Geen probleem, want we bieden ook verschillende een-op-een trainingen aan.

Ben jij ook benieuwd naar onze YOP Masterclasses? Neem dan deel aan een van onze proefdagen en ontdek hoe jij jouw organisatie kunt laten groeien.